Onze favoriete plekken in Amsterdam

 

The Delphi - Amsterdam Townhouse ligt in het hart van de elegante wijk Oud-Zuid in Amsterdam. De uitgestrekte woonwijk ligt direct ten zuiden van het centrum en staat bekend om zijn rustige, groene boulevards en statige villa's. Een wandeling van 40 minuten vanaf de Dam plaatst het buiten de drukte van het toeristische centrum, maar het blijft op loopafstand van het kloppende culturele hart van Amsterdam: Museumplein.

Loop 10 minuten - of fiets 5 minuten - en je vindt het Rijksmuseum (gewijd aan werk uit de Nederlandse Gouden Eeuw), het Stedelijk Museum (een eerbetoon aan hedendaagse kunst) en het van Gogh Museum (de thuisbasis van 's werelds grootste collectie Vincent van Gogh stukken).

Een andere bekende locatie is het grootste en bekendste park van de stad, het Vondelpark. Het park heeft een openluchttheater, verschillende cafés, een rozentuin en kilometers kronkelende paden die het hele jaar door bezocht worden door fietsers, joggers en voetgangers.

Naast al het groen en musea van wereldklasse, bevinden we ons ook op korte loopafstand van het door de UNESCO beschermde grachtengebied van de stad.

The Delphi - Amsterdam Townhouse is gelegen op de hoek van de rustige Apollolaan, op steenworp afstand van de Beethovenstraat - waar u bakkerijen, boetiekjes en door familie gerunde bistro's zult ontdekken.

We denken graag dat onze buurt net zo mooi en uniek is als alle andere highlights in Amsterdam en hopen dat u dat ook zo zult beleven!