Parkeren

Zoals bij de meeste hotels in Amsterdam hebben we geen eigen parkeergelegenheid. Gelukkig zijn er genoeg parkeermogelijkheden.

 

Op straat

Rondom het hotel kunt u uw auto parkeren op de openbare parkeerplaatsen langs de straat. Betaling geschiedt via de parkeerautomaat of een parkeerapp.

  • Middernacht tot 9:00 uur, zon- en feestdagen: Gratis
  • 9:00 uur tot middernacht:  €5,- per uur

 

  • Dagkaart 9:00 - 00:00 uur : €45,-
  • Dagkaart 9:00 - 19:00 uur : €30,-
  • Avondkaart 19:00 - 00:00 uur : €20,-

 

Commerciële parkeerplaatsen

Hilton Apollolaan - Gelegen bij het Hilton Hotel Amsterdam, ligt deze veilige parkeerplaats op slechts 5 minuten lopen van The Delphi - Amsterdam Townhouse en kost €40,- per dag als je het online boekt. Boek je meerdere dagen, dan krijg je korting. Een hele week parkeren is namelijk maar €150!

RAI Amsterdam - De parkeerplaats nabij het RAI Congrescentrum is vanuit The Delphi - Amsterdam Townhouse op 25 minuten loopafstand, of met bus 65 en dan 8 minuten lopen. Het kost €15,50 per dag als u het online boekt.

Parking Centrum Oosterdok - Deze bevindt zich vlakbij het Centraal Station kost tussen de €10 en €25 als je van tevoren online boekt en het lukt om een ​​plekje te bemachtigen. Vanaf daar kun je The Delphi - Amsterdam Townhouse bereiken met tram 12.

 

Park & ​​Ride (P + R)

P+R Olympisch Stadion is de meest nabijgelegen P+R parkeerplaats vanwaar je met tram 24 The Delphi Amsterdam - Townhouse kunt bereiken.

Deze P+R parkeerplaatsen liggen een beetje buiten het stadscentrum en zijn bedoeld om de stad van het autoverkeer te ontlasten en het openbaar vervoer te bevorderen. Het is misschien wel de goedkoopste manier om uw auto te parkeren.

Kosten P+R parkeren

Maandag t/m vrijdag voor 10.00 uur: €8 voor de eerste 24 uur. Daarna €1,- per 24 uur. Maandag t/m vrijdag na 10.00 uur, weekend en feestdagen: €1,- per 24 uur.

Hoe lang kunt u parkeren?

U kunt maximaal 96 uur parkeren met het speciale P+R tarief. Daarna betaalt u het normale parkeertarief. Op P+R RAI geldt een maximale parkeerduur van 24 uur. Daarna betaalt u de standaard dagprijs. U dient met het openbaar vervoer naar de binnenstad van Amsterdam te reizen. U kunt uw eigen OV-chipkaart gebruiken of met korting P+R GVB-kaartjes kopen bij de Park and Ride.