Parkeren

Zoals bij de meeste hotels in Amsterdam hebben we geen eigen parkeergelegenheid. Gelukkig zijn er genoeg parkeermogelijkheden.

 

Op straat

Rondom het hotel kunt u uw auto parkeren op de openbare parkeerplaatsen langs de straat. Dit kost €4,50 per uur (van 9 tot 21 uur) of €32,40 voor een dagkaart die je met PIN of creditcard kunt betalen bij een parkeerautomaat. Op zon- en feestdagen is parkeren gratis.

 

Commerciële parkeerplaatsen

Hilton Apollolaan - Gelegen bij het Hilton Hotel Amsterdam, ligt deze veilige parkeerplaats op slechts 5 minuten lopen van The Delphi - Amsterdam Townhouse en kost €28,- per dag als je het online boekt.

RAI Amsterdam - De parkeerplaats nabij het RAI Congrescentrum is vanuit The Delphi - Amsterdam Townhouse op 25 minuten loopafstand, of met bus 65 en dan 8 minuten lopen. Het kost €12,50 per dag als u het online boekt.

Parking Centrum Oosterdok - Deze bevindt zich vlakbij het Centraal Station en kost tot €20, - per dag, of zelfs vanaf €5, - als je van tevoren online boekt en het lukt om een ​​plekje te bemachtigen. Vanaf daar kun je The Delphi - Amsterdam Townhouse bereiken met tram 12.

 

Park & ​​Ride (P + R)

P + R Olympisch Stadion is de meest nabijgelegen P + R parkeerplaats vanwaar je met tram 24 The Delphi Amsterdam - Townhouse kunt bereiken.

Deze P + R parkeerplaatsen liggen een beetje buiten het stadscentrum en zijn bedoeld om de stad van het autoverkeer te ontlasten en het openbaar vervoer te bevorderen. Het is misschien wel de goedkoopste manier om uw auto te parkeren. Het kost vanaf €1 per dag (aankomst na 10.00 uur en vanaf de 2e dag) plus een retourticket voor het openbaar vervoer van €5,50 per persoon. Je moet wel goed opletten, want je moet het juiste P + R-kaartje kopen en je moet het openbaar vervoer gebruiken naar het centrum.

 

Valetparking

We hebben geen eigen parkeerservice, maar we kunnen het bedrijf Hotelparking aanbevelen. Je kunt ze zelf bellen, of wij helpen je daarbij, of je boekt vooraf online, en zij komen je auto ophalen. Het kost €35,- voor de eerste dag en €20,- voor de volgende dagen.

Als we je helpen bij het contacteren van Hotelparking, kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen. Je moet er zelf bij zijn als ze uw auto komen ophalen of brengen en je bent degene die het contract met hen moet ondertekenen. Je kunt de sleutels dan ook niet achterlaten bij de receptie om de auto op te laten halen.