STAY WITH US, LIVE LIKE A LOCAL

THE DELPHI - AMSTERDAM TOWNHOUSE

 

De charme van een monumentale gevel met de sfeer van een vriendelijk pension. Welkom bij The Delphi - Amsterdam Townhouse. Kom en voel je thuis.

The Delphi is een boutique hotel waar u warmte, karakter en charme vindt onder één dak. Een plek om je in terug te trekken na een dag musea, winkels of lokale restaurants te hebben verkend, allemaal op loopafstand van onze deur. Of je nu hier bent voor een weekendje weg of voor zaken, onze centraal gelegen maar toch residentiële locatie geeft je een echt buurtgevoel en een prettige onderbreking van de drukte van het centrum.

The Delphi ligt op een rustige, boomrijke hoek in Amsterdam-Zuid, op 30 minuten lopen van het centrum van Amsterdam - of 10 minuten als net als de lokalen de fiets neemt. Wat ooit een rij klassieke woongebouwen was, staat nu een onafhankelijk boutique hotel vol warmte en ongedwongen elegantie.

Dat is wat u te wachten staat in The Delphi: comfort, ongedwongen elegantie en oprechte service - subtiel verstopt achter de gevel van een typisch Amsterdams woonhuis.

VOORDELEN ALS U DIRECT BIJ ONS BOEKT

  • Welkomstdrankje
  • Altijd een betere prijs dan andere websites
  • Vroege check in & late check out tot 13 uur *
  • Flexibelere annuleringsvoorwaarden **
  • Verblijf 4 nachten of langer en ontvang een langverblijf korting

* Op basis van beschikbaarheid

** 12 uur op de dag van aankomst i.p.v. 1 dag tevoren, m.u.v. niet annuleerbare boekingen

 

Maak een reservering
The Delphi Amsterdam

The Delphi Amsterdam

The Delphi Amsterdam