STAY WITH US, LIVE LIKE A LOCAL

THE DELPHI - AMSTERDAM TOWNHOUSE

De charme van een monumentale gevel met de sfeer van een vriendelijk pension. Welkom bij The Delphi - Amsterdam Townhouse. Kom en voel je thuis.

The Delphi is een boutique hotel waar u warmte, karakter en charme onder één dak vindt. Een plek waar u terug kunt trekken na een dag musea, winkels of lokale restaurants te hebben verkend. Op loopafstand zijn er diverse parken, boulevards en winkelstraten waar je kunt ontspannen en er is prachtige architectuur in de buurt om te bewonderen.

Of je nu hier bent voor een weekendje weg of voor zaken, onze centraal gelegen maar toch residentiële locatie geeft je een echt buurtgevoel en een prettige onderbreking van de drukte van het centrum.

The Delphi ligt op een rustige, boomrijke hoek in Amsterdam-Zuid, op 30 minuten lopen van het centrum van Amsterdam - of 10 minuten als net als de lokalen de fiets neemt. Wat ooit een rij klassieke woongebouwen was, staat nu een onafhankelijk boutique hotel vol warmte en ongedwongen elegantie.

Dat is wat u te wachten staat in The Delphi: comfort, hedendaagse elegantie en oprechte service - subtiel verstopt achter de gevel van een typisch Amsterdams woonhuis.

VOORDELEN ALS U DIRECT BIJ ONS BOEKT

  • Krijg de beste prijs in vergelijking met andere websites!
  • Flexibelere annuleringsvoorwaarden **

** 15 uur op de dag vóór aankomst, m.u.v. niet-annuleerbare boekingen

 

Maak een reservering