Boek rechtstreeks bij Delphi Hotel
Best Western Delphi Hotel
image

Boek rechtstreeks bij Delphi Hotel

Boek via de Officiële Website van Delphi Hotel en profiteer van de volgende voordelen:

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Direct contact
Beste prijsgarantie

Op loopafstand van het Museumplein

Locatie Best Western Delphi Amsterdam

Best Western Delphi Hotel heeft de ideale ligging voor uw bezoek aan Amsterdam. Vanaf de verschillende treinstations Amsterdam Centraal, Amsterdam Zuid of Schiphol reist u eenvoudig met het ov naar het hotel. De tramhalte Gerrit van de Veenstraat ligt op minder dan 3 minuten lopen van het hotel.

Lopend naar het Museumplein

Best Western Delphi Hotel Amsterdam ligt net buiten de hectiek van het stadscentrum van Amsterdam, maar nog wel op loopafstand van het Museumplein. De mooiste musea van Amsterdam vindt u zodoende vlak in de buurt. Ideaal dus voor cultuurliefhebbers die de geweldige Amsterdamse musea op en rond het Museumplein op hun gemak willen ontdekken. Met het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het van Gogh Museum en het Concertgebouw is het Museumplein de bestemming bij uitstek voor liefhebbers van cultuur, en het Best Western Delphi Hotel is met haar ligging het perfecte startpunt. Wilt u het bruisende stadshart van Amsterdam bezoeken? Ook dat is geen probleem! Met de tram staat u binnen een kwartier op het Leidseplein en kan uw dagje winkelen of avondje uit in Amsterdam beginnen.

Beste prijsgarantie

Wanneer u boekt via onze officiële website garanderen wij u de beste prijs. Daarnaast heeft u op deze manier direct contact met ons waardoor u speciale wensen of eventuele wijzigingen probleemloos met ons kunt communiceren. Wij staan altijd voor u klaar. Boek uw volgende verblijf in Amsterdam bij Best Western Delphi hotel Amsterdam en ervaar het zelf!

Kamers
Locatie
Fotogalerij
Business Hotel