Boek rechtstreeks bij Delphi Hotel
Best Western Delphi Hotel
image

Boek rechtstreeks bij Delphi Hotel

Boek via de Officiële Website van Delphi Hotel en profiteer van de volgende voordelen:

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Direct contact
Beste prijsgarantie

Locatie
Best Western Delphi Amsterdam

Best Western Delphi Hotel heeft de ideale ligging voor uw bezoek aan Amsterdam. Vanaf de verschillende treinstations: Amsterdam Centraal, Amsterdam Zuid of Schiphol reist u gemakkelijk met het ov naar het hotel. De tramhalte Gerrit van de Veenstraat ligt op minder dan 3 minuten lopen vanaf het hotel.

Lopend naar het Museumplein

Boekt u bij Best Western Delphi Hotel dan overnacht u net buiten de hectiek van de stad, maar nog wel op loopafstand van het Museumplein en de Zuid-As. Ideaal voor zakelijke en vrijetijdsgasten. Wilt u het stadshart van Amsterdam bezoeken? Met de tram bent u met een kwartier op het Leidseplein. 

In het hotel kunt u vervoersbewijzen kopen of u kunt deze van te voren aanschaffen via de vervoersmaatschappijen. Op de pagina met de routeplanner komt u hierover meer. Hier vint u ook de route en vertrektijden naar Best Western Delphi Hotel? Bekijk het op onze routeplanner.

Parkeren 

Natuurlijk is het ook mogelijk met de auto naar het hotel te reizen. Meer informatie over de route en parkeren vindt u op de pagina met de routeplanner.

Informatie
Routeplanner