Boek rechtstreeks bij Delphi Hotel
Best Western Delphi Hotel
image

Boek rechtstreeks bij Delphi Hotel

Boek via de Officiële Website van Delphi Hotel en profiteer van de volgende voordelen:

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Direct contact
Beste prijsgarantie

Op loopafstand van de RAI en de Zuid-As

Business hotel in Amsterdam Zuid

Best Western Delphi hotel is met haar 4 sterren en haar ligging vlakbij het RAI congrescentrum en de Zuid-As de perfecte bestemming voor de zakelijke reiziger. Vanaf de verschillende treinstations Amsterdam Centraal, Amsterdam Zuid of Schiphol reist u probleemloos met het ov naar het hotel. Eenmaal aangekomen zijn zowel het RAI congrescentrum als de Zuid-As eenvoudig te voet bereikbaar. Hierdoor bespaart u kostbare tijd!

Hoog serviceniveau

Naast het gemak van onze centrale ligging in het zakelijke hart van Amsterdam bent u bij ons ook verzekerd van persoonlijke aandacht en een hoog serviceniveau. In het hele hotel is gratis WiFi aanwezig en ook beschikken wij over een was- en stomerijservice. Dit maakt van Best Western Delphi hotel één van de beste business hotels van Amsterdam.

Beste prijsgarantie

Wanneer u boekt via onze officiële website garanderen wij u de beste prijs. Daarnaast heeft u op deze manier direct contact met ons waardoor u speciale wensen of eventuele wijzigingen probleemloos met ons kunt communiceren. Wij staan altijd voor u klaar. Boek uw volgende verblijf in Amsterdam bij Best Western Delphi hotel Amsterdam en ervaar het zelf!

Kamers
Locatie
Fotogalerij
Museumplein Hotel